Etsi esim. malli, PNC tai servicenro.
 
Lähetys € 7
Lähetykset Kaikkina arkipäivinä 18.30
Puhelin arkipäivisin 9.00-17.00
Sähköposti arkipäivisin 9.00-17.00
Laaja valikoima Kaikki merkit

Tietosuojaseloste

Käsittelemme saamamme henkilötiedot turvallisesti. Meille on tärkeaa, että luet tämän tioetosuojaselosteen tarkasti läpi, kerromme selosteessa kuinka käsittelemme sinun henkilötietoja.

Nettoparts ApS vastaanottaa tietoja mm. asiakkailta, tavarantoimittajilta sekä työnhakijoilta.

Tämä tietosuojaseloste kattaa myös henkilöitä, jotka käsittelevät henkilötietoja yrityksessä – riippumatta yritysmuodosta – jotka on yhteyshenkilöitä Nettoparts ApS:lla. Yritykset, jotka käyttää Nettoparts ApS:n yhteyshenkilöitä, tulee ottaa huomioon seuraavat tässä tietosuojaselosteessa.

1. Rekisterinpitäjä

Rekisteristä vastaava, joka on vastuussa tietosuojaselosteesta ja henkilötietojen käsittelystä:
Nettoparts ApS
Finlandsgade 29F
DK-4690 Haslev

Yksityishenkilöt & yritykset:
info@nettoparts.fi
Puhelinnumero: 024 8092486
Y-tunnus: 2568109-2

2. Henkilötiedot

Nettoparts ApS kerää vain tarvittavat tiedot. Olemme tehneet listan niistä tiedoista, jotka keräämme:

Käsittelemme suraavat henkilötiedot:

Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksutiedot, toimitusaika.

Tämän lisäksi käsittelemme:

  • Tiedot sinun tilatusta tuotteesta sekä toimitustiedot.
  • Asiakaspalvelun ja/tai muun henkilökunnan välinen kirjeenvaihto.
  • Evästeiden ja muiden tietokoneella, tabletilla tai puhelimella välituksella saatavat tiedot
  • Sinun maantieteellinen sijainti
  • Millä sivuilla nettoparts.fi käyt ja klikkaat

3. Me käytämme henkilötietoja seuvaaviin tarkoituksiin

3.1 Tarkoitus

Asiakastietojen käsittely

Jos haluat tulla asiakkaaksi Nettoparts ApS:lle, käsittelemme tarvittavat tiedot:

  • Tilatus tavaran toimittaminen
  • Turvallinen henkilötunnistus

Kun olet asikas Nettoparts ApS:lla, käsittelemme henkilötietojasi:

  • Varmistamme, että tilaus toimitetaan sinun osoitteeseen.
  • Vastaanotamme maksun tilatusta tuotteesta
  • Pystymme tunnistamaan sinut, kun otat yhteyttä.
  • Pidämme yhteystietosi ajantasalla.
  • Täytämme muut lainmukaiset vaatimukset.

3.2 Käsittely

Lakisääteinen tietojen käsittely:

  • Varmistaa ettei tietoja luovuteta muille kuin sinulle.
  • Voimme markkinoida tuotteitamme.
  • Noudatamme voimassa olevia lakeja.
  • Mahdollisuus ostaa tuotteitamme.
  • Parantaa asiointia.
  • Kehittää ja parantaa sähköisiä palveluja ja asiakaspalvelua.
  • Kouluttaa henkilökuntaa, jotta voimme parantaa mahdollista asiakaspalvelua.

3.3 Sähköisten palvelujen hallinta ja kehittäminen

Rekisteröimme nettoparts.fi sivuilla käynnit, mitä hakemistoja käytetään ja mitä tuotteita katsotaan. Rekisteröinnint saattavat sisältää sinun henkilötietoja ja käytämme tietoja sähköisten palvelujemme kehittämiseen ja parantamiseen. Tämän lisäksi käytämme tietoja tilastointiin, markkinointiin ja kuinka voimme parantaa sinun ja meidän välistä kommunikointia.

Jos käytämme henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen kuin yllämainitut, tietosuoja-asetuksen mukaan otamme sinuun yhteyttä ennen kuin aloitamme tietojen käsittelyn.

Kun käytät sähköisiä palvelujamme, käytämme henkilötietojasi parantaaksemme sähköisiä palvelujamme ja ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin.

4. Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme sinun henkilötietoja vain niin kauan kuin kohdassa 3.2 on ilmoitettu lainsäädännön mukaan. Tämän jälkeen poistamme kaikki sinun henkilötiedot turvallisesti. Joitain henkilötietoja säilytämme lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Näitä ovat mm:

  • Kirjanpitotiedot, mm. laskut hyvitykset. Kirjanpitotiedot ja muut tiedot, jotka tarvitaan kirjanpidossa.
  • Säilytämme henkilötiedot kirjanpitolain vaatimusten mukaan.
  • Kirjautumistiedot meidän itsepalvelukirjautumisessa säilytetään vuosi viimeisestä kirjautumisesta.
  • Tietoja kuinka liikut sivuillamme, ja muita tietoja, joita kerätään sähköisiä palvelujamme käytettäessa (esim. evästeet IP-osoite, app ym) säilytetään markkinoinnissa tarvittava aika.
  • Tiedot annetaan yhteistyökumppanillemme, DanDomain A/S, joka ylläpitää sekä kotisivujamme sekä maksunkäsittelysysteemiämme. Kaikki ilmoittamasi henkilötiedot säilytetään DanDomainin tietokeskuksessa ja olemme tehneet tietosuojasopimuksen taataksemme että voimassa olevia henkilösuojalakeja noudatetaan.

5. Sinun oikeudet

Kun käsittelemm sinun tietoja, sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käyttöä, oikaisemista tai poistamista.
  • Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Sinulla on oikeus toimittamasi henkilötiedot, yleisesti käytettyyn muotoon.

Voit käyttää yllä olevia oikeuksia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Näihin oikeuksiin voi liittyä ehtoja tai rajoituksia, koska hoidon toiminnassa on tiettyjä ehtoja, joita lain on noudatettava. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos haluat valittaa siitä, kuinka henkilötietojasi kerätään, tallennetaan tai käsitellään sähköpostitse info@nettoparts.fi. Pyrimme ratkaisemaan valituksen mahdollisimman pian. Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetun toimistoon – tietosuoja.fi

6. Tietosuojan muuttaminen

Tämä tietosuoja korvaa kaikki aikaisemmat versiot. Tätä politiikkaa on tarpeen päivittää ja muuttaa sovellettavan lain mukaisesti, ja pidätämme siksi oikeuden päivittää ja muuttaa sitä jatkuvasti.

Tämä tietosuoja on voimassa 25. toukokuuta 2018 lähtien.

1
  • Professionel teräksenpuhdistaja
    Tällä professionel teräksen puhdistusaineella saat helposti ja nopeasti teräspinnat peilinkirkkaiksi ja kauniiksi. Teräksen puhdistusaine on käytännöllisessä suihkepullossa, ja se on tosi helppoa suihkuttaa pinnoille ja sen jälkeen kuivata pehmeällä ja kuivalla liinalla.
    20,95EUR(sis. ALV)
   

Ostoskori
Kori on tyhjä
Loppusumma: EUR
Lähetys
Muuta koriaSiirry maksuun
0
EUR
Lähetys: